Ivo van Hijum

Over Ivo

Ivo van Hijum werkt als projectleider voor de Vitaliteitscampus en zet zich in voor het thema Gezonde Leefstijl.

Op welke manier beïnvloeden jouw dagelijkse bezigheden je gezondheid en vitaliteit? Hoe kun je tijdens alle fysieke, emotionele en mentale uitdagingen eigen regie houden over je gezondheid? Wat kun je zelf doen om duurzaam inzetbaar te blijven? Welk beroep je ook uitvoert of voor leert, werk doet altijd een beroep op je gezondheid.

Ivo houdt zich binnen de Vitaliteitscampus met bovenstaande thema’s bezig. Hij vertaalt gezonde leefstijl naar het werk waarvoor studenten worden opgeleid. Daarnaast zorgt hij voor een contextrijke leeromgeving waarin studenten leren over hun eigen leefstijl en dat van de mensen in hun (toekomstige) werkomgeving. Door kennis over leefstijl en gezondheid onderdeel te maken van de opleiding en dit toe te passen in je werk draagt Ivo bij aan een vitale(re) regio.

ij.vanhijum@alfa-college.nl

 

 

 

Blijf op
de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang interessante tips en weetjes over vitaliteit. Bovendien blijf je zo op de hoogte van initiatieven op het gebied van vitaliteit in de regio, zoals projecten, evenementen en verhalen.