Jasper van Buiten

Over Jasper

Als programmamanager van de Vitaliteitscampus zit ik op de juiste plek. Geboren en getogen als noordeling gaat de regio me aan het hart. De regionale vraagstukken rondom gezondheid zijn niet eenvoudig. Dit zijn complexe vraagstukken die samen aangepakt moeten worden. Tevens ben ik al ruim 20 jaar werkzaam, in diverse functies, binnen het mbo. Deze prachtige doelgroep kan in meerdere opzichten een belangrijke rol spelen binnen deze gezondheidsvraagstukken en ik zie het als een unieke kans de verbinding te maken tussen het onderwijs en de vele partijen in deze regio, zonder daarin de praktijk te vergeten.

Als programmamanager ben ik verantwoordelijk voor het uitvoeren van het beleid en de doelstellingen op basis van het activiteitenplan en de begroting. Het onderhouden van de contacten met partners en potentiƫle partners en het werven/uitbreiden van de community is daar onderdeel van.

Blijf op
de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang interessante tips en weetjes over vitaliteit. Bovendien blijf je zo op de hoogte van initiatieven op het gebied van vitaliteit in de regio, zoals projecten, evenementen en verhalen.