Aftrap van het nieuwe jaar

Op een bewogen 2023

De Vitaliteitscampus brengt jouw nieuwe jaar in beweging. We nodigen je van harte uit om 2023 samen met ons op te starten met drie energizers, waar jij bij wil zijn!

We brengen je op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen de steeds vitalere regio. Hoe jij komend jaar het verschil kan maken? Wij inspireren je graag door je mee te nemen in de wereld van Positieve gezondheid, Beroepsvitaliteit en het Athletic Skills Model. Hierna trappen we het jaar af met een zinderende wedstrijd bij FC Groningen, Lycurgus of Donar.

 

 

Drie energizers

Positieve gezondheid + wedstrijd FC Groningen

Op welke manier beïnvloeden jouw dagelijkse bezigheden je gezondheid en vitaliteit? Hoe kun je tijdens alle fysieke, emotionele en mentale uitdagingen eigen regie houden over je gezondheid? Hoe kijk je zelf naar je gezondheid? Wat is voor jou belangrijk? Wat kun je zelf doen om duurzaam inzetbaar te blijven? Welk beroep je ook uitvoert of voor leert, werk doet altijd een beroep op je gezondheid. Tijdens een praktische en positieve workshop neem je het heft in eigen handen en kijk je wat zelf kunt doen om mentaal en fysiek gezond te blijven.

 

Inspiratiesessie Beroepsvitaliteit + wedstrijd Donar

Bijna de helft van het verzuim is ons land is werk gerelateerd. Aandacht voor beroepsvitaliteit wordt steeds belangrijker! We zoomen in op wat we verstaan onder beroepsvitaliteit en wat de gezamenlijke missie hierin is voor werkgevers en onderwijs, voor huidige en toekomstige medewerkers. In deze inspiratiesessie gaan we het hebben over het waarom en het hoe:

  • Wat verstaan we onder Beroepsvitaliteit?
  • Urgentie van aandacht voor beroepsvitaliteit (o.a. maatschappelijke ontwikkelingen zoals arbeidsmarkttekorten en zorgtransitie)
  • Call to action; actie binnen organisaties gericht op de huidige medewerker en samenwerking met het werkveld en onderwijs gericht op de toekomstig medewerkers

 

Workshop ASM + wedstrijd Lycurgus

Ben je geïnteresseerd in het Athletic Skills Model (ASM) en wil je onderzoeken wat deze andere manier van denken over bewegen kan betekenen voor jouw organisatie? Tijdens de workshop krijg je meer informatie ASM en de wetenschappelijke onderbouwing ervan en gaan we in op een stukje praktijk, hoe zetten we het in om de regio vitaler te maken.

Meld je aan via info@vitaliteitscampus.com

 

Meld je aan voor jouw favoriete energizer

Ben jij erbij? Kies je favoriete meeting en stuur een mail naar info@vitaliteitscampus.com. Kom je samen met een collega? Geef dit dan aan in de mail. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving met een omschrijving van het programma en de locatie.

 

 

Blijf op
de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang interessante tips en weetjes over vitaliteit. Bovendien blijf je zo op de hoogte van initiatieven op het gebied van vitaliteit in de regio, zoals projecten, evenementen en verhalen.