Teun Gerrits

Over Teun

Mijn naam is Teun Gerrits en binnen de Vitaliteitscampus projectleider voor het programma Fit met FC Groningen.

Met het programma Fit met FC Groningen willen we in samenwerking met onze partners de zorgconsumptie terugbrengen door overgewicht en een ongezonde leefstijl te bestrijden met de inzet van Gecombineerde Leefstijl Interventies (GLI) op wijkniveau die een goede aansluiting vindt bij de doelgroep met een laag sociaal-economische status. Inwoners met een lage sociaaleconomische status (SES) van de gemeente Groningen worden door middel van het programma bewust gemaakt van hun leefstijl en gemotiveerd om te werken aan een gezonde leefstijl.

Door (praktijk)kennis en onderzoeksresultaten samen te voegen ontwikkelen we GLI’s die beter aansluiten bij de behoeften en kenmerken van de verschillende doelgroepen. De huidige GLI’s zijn primair gericht op het terugdringen van overgewicht, terwijl gezondheid meer is dan een gezond gewicht.

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen via: tmg.gerrits@alfa-college.nl

 

 

Blijf op
de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang interessante tips en weetjes over vitaliteit. Bovendien blijf je zo op de hoogte van initiatieven op het gebied van vitaliteit in de regio, zoals projecten, evenementen en verhalen.